sdgs

Work even when no one is watching! Due to my involvement in youth development. I have been selected as a Youth Champion and invited to attend a 7 days workshop in South Africa for the Citizens Report Initiative, a citizen-driven programme to monitor the implementation of the SDGs in Africa. I am because we are! #traveling #sdgs #life #keepmoving! #impact #capacity

sdgs

Our final day today - and a final word from each of our students to describe what this immersive learning experience means to them. #nepal #HumanitarianDesignSummit #EngineeringEducation #NewColomboPlan #sdgs

sdgs

Girls and women play to change the world one (global) goal at the time. Congratulations to all participating teams at the Global Goals World Cup last week in Dubai! And special congrats to the winners – the #DiamondDivas who played for #SDG11, Sustainable Cities and Communities. What's your global goal? Photos by Emil Lyders. @theglobalgoals @ggwcup @littlesunenergy @sustainablemindz @eirsoccer #sdgs #globalgoals #ggwcupuae #sustainablecities #sustainablecommunities @undp

sdgs

As we design and engage in the #ValueLab we explored questions around doing and reflecting, leadership and co-creation, planning and emergence. Where do you strike the balance in your projects? How have you experinced the new emerges? . . . . . #askingthebigquestions #questioning #bethechange #cocreation #switzerland #sdgs #agenda2030 #SDG3 #SDG8 #SDG9 #dialogue #inspiration #brilliantpeople #scribing #graphicrecording

sdgs

Unte Pangir (bahasa batak toba) uttei mukkur ( bhs batak simalungun) atau dalam bahasa Indonesia disebut Jeruk Purut atau bahasa latinnya  Citrus hystrix DC. Pada jaman dimana orang Batak masih menganut agama Mulajadi, maka unte pangir menjadi salah satu media ritual untuk pemujaan, namun saat ini pamor unte pangir sudah hampir sama dengan nasibnya kemenyan. Banyak orang Batak bila mendengar nama unte pangir akan berkonotasi negatif kepada asumsi pemujaan setan, padahal sebelum orang batak mengenal yang namanya shampoo maka unte pangir adalah salah satu bahan pencuci rambut yang sangat manjur untuk menjaga kebersihan rambut, Secara ilmiah Rasa asam pada unte pangir mengandung sedikit asin, dan mengandung sekitar 1,5% steroid triterpenoid, 1,8% tanin, dan sitrat sekitar 2,5% sehingga unte pangir bersifat penyegar dan stimulan. Banyak kesan mengatakan tidak semua dapat berhasil menanam unte pangir, padahal penanamannya biasa saja yang dapat ditanam melalui biji atau cangkok dengan menjaga kelembaban tanan dan cukup sinar matahari. Klo dlam bahas karo ,mandailing, pakpak ada yg tau ? . . ( Sumber : gobatak.com, 2018). 📌@pndwlntrh #untepangir #jerukpurut #heritage #ritualbatak #halakbatak #bataknesia #anakmudabatak #perantauan #tradisional #modern #sdgs #fao #saveyourculture #sunday #2018goals#bataknesia #batakindonesia #hitsbataknesia #batakitukeren #banggajadibatak - #regrann

sdgs

Gratitude. 5 months after the closure of my AIESEC International experience, I came back to the AIESEC International Presidents Meetings in Romania as a PwC representative to talk about two things I love the most: Self-Development and Gender Equality. #genderequality #PwC #changingtheworld #IPM #GlobalProject #grateful #sdgs #partnerships4thegoals #PwC4SDG @unido_newsroom @landim1978 @jakovb

sdgs

Leading the UNHabitat Ministerial Roundtable at the World Urban Forum #wuf9 in Kuala Lumpur #sdgs #NUA #development #cities #transformation #SDG11 #SustainableCitiesandCommunities

loading...
sdgs

Akan menghadiri @Youth_Assembly di PBB utk dua hari ke depan sebagai salah satu delegasi pemuda dari Indonesia sekaligus moderator di salah satu panel. Dalam kegiatan ini, delegasi pemuda dari seluruh dunia berkumpul untuk berbagi ilmu dan pengalaman tentang solusi dan inisatif utk mencapai pembangunan berkelanjutan (SDGs). . Di sesi opening ceremony malam ini, kami diingatkan kembali akan peran pemuda dalam Tujuan Pembangunan Berkelanjutan #SDGs. Populasi pemuda di dunia mencapai 1,8 milyar -- angka terbesar di sepanjang sejarah. Diharapkan anak-anak muda bisa berkolaborasi dan memberikan solusi yang inovatif dan "out of the box" untuk menyelesaikan isu-isu pembangunan berkelanjutan. Apa aja sih Tujuan Pembangunan Berkelanjutan atau Sustainable Development Goals itu? Google aja bisa kaliii jangan pada males yaa 😝😝. . Nah buat yang nggak males dan mau ikut berkontribusi dalam gerakan global menuju dunia yang inklusif dan berkelanjutan, sharing doong.. Issue apa sih yang kalian pedulikan di antara 17 #SDGs? Kegiatan apa yang sudah kalian lakukan? . Kalau aku peduli banget sama SDG 7 (affordable and clean energy) dan SDG 13 (climate action). Salah satu project yang pernah aku lakukan bareng temen2ku adalah: @energyempoweredvillage . Kalau mau tau tentang organisasi pemuda internasional yang aku menjadi bagian di dalamnya, ini nih: @sdsnyouth . . Kalian share juga doong ttg gerakan kalian, boleh tag juga organisasi/ gerakan kalian di kolom komentar 😊 #WinterYouthAssembly2018 #IndonesianDelegates

sdgs

Guys, kami punya rekomendasi event international MUN nih yang patut dicoba. . Nama programnya Global Goals MUN (@17globalgoals). Nah, Global Goals MUN berfokus pada Sustainable Development Goals yang merupakan target dunia untuk mengurangi ketidakadilan yang menjadi isu marak saat ini. Jika kamu tergerak untuk membuat dunia lebih baik dan mau medapatkan pengalaman ikut serta program internasional, teman baru dari berbagai negara, serta membangun keterampilan yang tidak bisa didapatkan di bangku kuliah, maka inilah kesempatanmu! . Global Goals MUN bisa jadi langkah pertamamu untuk menjadi lebih baik. . Mau tau rundown kegiatannya ? Yuk cek di www.globalgoalsmun.org #mun #globalgoalsmun #globalgoals #sdgs #malaysia #event #international #student #youthevent #education

sdgs

As we design and engage in the #ValueLab we explored questions around doing and reflecting, leadership and co-creation, planning and emergence. Where do you strike the balance in your projects? How have you experinced the new emerges? . . . . . #askingthebigquestions #questioning #bethechange #cocreation #switzerland #sdgs #agenda2030 #SDG3 #SDG8 #SDG9 #dialogue #inspiration #brilliantpeople #scribing #graphicrecording

sdgs

Pía y los chicos desde Cariló se suman a la iniciativa! Gracias familia! Felices Vacaciones! #yoviajoconlaheroica #turismoenargentina #turismoresponsable #turismosostenible #ODS #travelenjoyrespect #sdgs #argentina #OMT

sdgs

Do not let your dreams drift away from you. Chase them and achieve them like the boss that you are! . . #ygeproject #ygedi #girlchildempowerment #nigerianngo #lagosngo #enugungo #africanngo #notforprofitbutforempowerment #forwhatshesworth #elevationofthegirl #girlelevated #liftherlifttheworld #buildupthegirl #doitforher #sdgs #SDGsnigeria #globalgoals #globalgoalsnigeria #goal4 #goal5 #goal10 #girlchildeducation #GirlempowermentNigeria #SheCanAndSheWill #nigeria #lagos #enugu #dreamchasers

sdgs

#repost @mbchopeinsta with @get_repost ・・・ ‏نداء الى جميع طلاب الجامعات الشباب والشابات: احتفالا بالذكرى السنوية الخامسة على تأسيس ام بي سي الأمل، تم إطلاق برنامج "سفراء الأمل" لهذا العام. فرصتكم الآن للانضمام الينا للتطوع والعمل الاجتماعي نحو تحقيق أهداف التنمية المستدامة في المنطقة. للمزيد من التفاصيل والتسجيل زوروا موقعنا الالكتروني. #callforapplications In celebration of MBC AL AMAL's fifth anniversary, we are proud to launch the first Ambassador Program 2018 for all university students and #youth who can drive impact towards #sustainabledevelopmentgoals For more details visit our website (link in bio) #MBCHope #HopeAmbassadors #sdgs #globalgoals #mbchopeeverywhere #youthempowerment #arabyouth

sdgs

#beautiful #fashion #handbag #love #sdgs

sdgs

During his visit to @oxford_uni I had the pleasure of speaking with Dr Shenggen Fan, director of the International Food Policy Research Institute @ifpri. His talk "innovating food systems to respond to rapid global changes" addressed the main challenges facing food systems today and most importantly, innovations coming from academia, farmers and many other stakeholders to address them. It was brilliant to learn more about IFPRI's work from its director. If you want to watch it, his talk is on Youtube, on the Oxford Martin School Channel. Photo Credit: Oxford Martin School #FoodSystems #innovation #IFPRI #foodpolicy #agriculture #HowtoFeedtheWorld #foodandagriculture #foodinnovation #NoHunger #sdgs #leavenoonebehind

sdgs

This is so lovely ❤❤Help my sister win this. Click on her IG handle and hit love for her to win. Thank you! #repost @deeshotit__ (@get_repost) ・・・ "drifted autumnal clouds are dancing, moving with the time to and fro gentle breezes are blowing, dancing with the little birds, dancing with yellow barren fields usually I am wandering, and craving romance in a garden, And I see, grasshoppers are playing, a lot of fun and dancing with the gentle breezes " _Musfiq PS: This was shot with a mobile phone, all raw images and details are with me. Getting into competitions like this is a big challenge and a great push to be better. I hope the best wins, may be me 😊😊😊😊😊 @iamsaharagroup #phonephotography #TheGreenestLoveOfAll #sketch #instagood #masterpiece #art #illustration #draw #creative #natureza #socialmedia #socialenvy #sketchbook #pleaseforgiveme #drawing #artoftheday #instart #graphic #abstracto #gallery #sdgs #samsung #artsy #photooftheday #instartist #climate #photography #grasshopper #pictureday DeeSHOTit

sdgs

#repost @unenvironment . . . . If you can't reuse it, refuse it! . . . . #BeatPlasticPollution #greenliving #cleanseas #GreenYourLife #thinkeatsave #onecaribbean #globalgoals #uncaribbean #sdgs #sdg14 #sdg15 #sdg13

sdgs

Osi introduces the set-up of the #ValueLab as we’re taking the next step with the core group. We’re exploring the intersection between #money, #work and #wellbeing 🔭🌌 What are the stories we tell ourselves about who we are? What do we value in life and how does that relate to money? . . . #askingthebigquestions #questioning #bethechange #cocreation #switzerland #sdgs #agenda2030 #SDG3 #SDG8 #SDG9 #dialogue #inspiration #brilliantpeople

sdgs

Students, athletes, celebrities, grandmas and grandpas, moms and dads, friends, kids, coworkers, and even pups — everyone can help shine a light on slavery this Thursday! Together, we can end it. . 2.22.18: Draw a red ❌ on your hand, post it on social media. Then, complete the action by using #enditmovement and tagging @ecpat. . . @enditmovement #HumanTrafficking #EndHumanTrafficking #EndTrafficking #ChildTrafficking #EndChildTrafficking #humanrights #childrensrights #enditmovement #sextrafficking #SDGs #SDG5 #ListenToSurvivors

sdgs

In case your wondering what the fuss is about our #Padforagirldrive. 😏😏Well here you have it.😎..some frequently asked questions by young girls. In our three years of hosting young girls to this event. We have been overwhelmed by the questions bothering them on certain issues and the struggles they fight daily. Well maybe we can keep trying to reach one girl at a time and remind them we care. Maybe we can help them build confidence above all maybe w can keep trying.... This Wednesday we are geared up for impact. #girls #sdgs #communitydevelopment #menstrualhygiene #ibadan #africastories

sdgs

Credit to @unfoundation : Meet the people on the front lines of global progress: As head of @unmigration, Ambassador William Lacy Swing works to address the growing needs of over 80 million people in 50 countries. From his time in the U.S. Foreign Service to working for the UN in the Democratic Republic of Congo to his current position as the Director General of the UN Migration Agency, Ambassador Swing knows the importance of international engagement. . . . Learn more about Director General Swing’s career and his thoughts on the value of the @unitednations by clicking the link in our bio. . . . #unitednations #USUN #USAforUN #globalgoals #sdgs #humanitarian

sdgs

Just as female Olympians are breaking barriers at #Pyeongchang2018, we celebrate the young women and girls in our programs who are using their voices and their actions to #LevelThePlayingField in their own communities 🙌❤👏⠀ ⠀ #winterolympics #pyeongchang2018 #beolympic #olympicmedal #olympics #olympian #community #learningthroughplay #confidence #inspiration #girlpower #GirlsLead #empowerment #womensrights #leadership #herfuture #education #HowEqualityHappens #play2learn #charity #globalgoals #sdgs #educationforall

loading...