#behindthescenes
behindthescenes

Buen Martes nuestra gente aquí les dejamos una Foto de lo que fueron las grabaciones del Video Oficial #El08 QUIEN YA LO ESTÁ ESPERANDO? #detrasdecamaras #behindthescenes #maximogrado @mgcorporationmusic

behindthescenes

#behindthescenes today’s shoot 🎬🎥 . #jovarelcallum #bts #onset #onlocation #shootingday #working #ilovemyjob #iiihhhserrreemm #ihserem #ihseremlovers #sinetronanak #sinetronhorror #MKF #megakreasifilms #artiscilik

behindthescenes

You know those crazy wings the Angels wear on the #vsfashionshow runway? This is the woman who creates them. Meet Killer (yes, that's her nickname). She's constructed wings out of safety pins, gilded feathers, and so much more. Tap the link in our bio for the full video.

behindthescenes

25mph gust, 100+ temp, Only 1hr program the move and 30mins to capture, 🎥 We got the shot 🎥 @cameracontrol @cwsonderoptic @reddigitalcinema @digitalsputnik , Thanks @blackteemedia @alteezy @loganpaul Repost @colt_following

behindthescenes

lmaooo @finnwolfhardofficial -matt

behindthescenes

Behind the scenes.. With my Cutie pie! 😍 💗 Nakalat Saare Ghadle.. #StarPravah #newshow #newbeginnings #marathiactors #memarathi #marathimulgi #instagood #instalike #instagram #instaglam #marathiactors #fun #phototherapy #behindthescenes #NakalatSaareGhadle #pari #draunty #DrNehaDixit #instafollow #instapic #followforfollow #follow4followback #followforfollowbackalways #lookatus #madness

behindthescenes

When your best friend is also one of the best make up artists in the nation. Thank you @bubahalfian 💙

loading...
behindthescenes

#behindthescenes #soon

behindthescenes

Can you guess which Christmas bath bomb we're making? Hint: it shares Sleepy Lotion's lavender scent. 😴😴😴Tap the link in our bio for the reveal! /photo by @lush_manufacturing

behindthescenes

Eine besonders ermutigende Beobachtung hat der Journalist Hannes Drosdowski​ letzte Woche im Tagesspiegel festgehalten:⠀ ⠀ "Alte und junge Menschen betrachten die Exponate, Menschen jeder Herkunft. Sie unterhalten sich nicht über den guten oder bösen Dealer. Sie diskutieren über Heimat, Migration und Unterschiede. Für den Besucher Mohamed S. ist das der wichtigste Aspekt der Ausstellung. „Wir müssen alle zusammenkommen und nicht kämpfen“, erklärt er. „Hier passiert das jetzt.“⠀ ⠀ Danke! <3 @hannesdros :) @wayra_gonzalez UND (lastbutnotleast) Fotografin ELLEN RÖHNER für dieses HAMMERBILD!⠀ #andereheimaten #insights #behindthescenes #otherhomelands #scottholmquist #scottholmquiststudio #rethinkmigration #migrationsrouten #postcolonialism #postcapitalism #konzeptkunst #conceptualart #artisticresearch #artistsarchives #sozialkritik #noracism #noeurocentrism #politicalart #politicalartwork #rethinkCOLONISATION #rethinkingWESTERNISATION #rethinkingCIVILISATION ⠀

behindthescenes

Back from our archeological expedition. #fromthefuture #artefact #future #behindthescenes

behindthescenes

Jin #micdrop #behindthescenes

behindthescenes

BEHIND the SCENES . . . . . . . . . . . . . . . . #work #shooting #fotoshooting #model #clothes #clothing #marketing #fashion #fashionmodel #malemodel #recordingstudio #photography #photographer #fashionphotography #fashionphotographer #behindthescenes #mylife #instamoment #instagood #lovemyjob #topmodel #location #shoot #shootingday #fashionshoot #igers #goodtimes #happytime #working

behindthescenes

🎤 #bts #방탄소년단 #micdropbts #behindthescenes #rm #jin #suga #jhope #jimin #v #jungkook 💕💕💞💞💞

behindthescenes

Jimin #micdrop #behindthescenes

behindthescenes

Loving this cast! According to Otto Photoshoot this evening 😁 #100daysofhappiness #photoshoot #behindthescenes #castphoto #preproduction #actors #actorslife #fun #grateful

behindthescenes

💜💜💜 #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #bts ❤❤❤ #micdrop #micdropremix #behindthescenes #micdropbts

behindthescenes

The makeup I did for Mata Batin premiere. . Pasti banyak yang bilang.. "Ini mah zombie.. bukan hantu!" Karena kan Mata Batin itu adalah all about ghosts. So, lemme open up your mind with the story from Behind the Scenes of Mata Batin. . Ada hantu di film Mata Batin yang gue makeup kurang lebih kayak yang di film ini. Gue tiap kali mau create something, pasti ngikutin 'rasa' yg ada di hati gue. Rasa ini yang akhirnya ngarahin imajinasi gue. Lalu gue bikin lah makeup seperti yang di foto ini. Saat shooting kemarin itu. . Lalu seorang Bapak humble yang baik hati di lokasi shooting, 'mata batin' beliau tajam sekali dan beliau nggak sesumbar dengan keahliannya. Beliau juga pernah ngebantu 'ngebersihin' gue waktu ada 'sesuatu' yang nempelin gue saat shooting Mata Batin. . Ketika melihat hasil makeup gue yang seperti di foto, si Bapak agak terhenyak. Lalu hati-hati bertanya ke gue. . "Mbak Yonna udah pernah liat hantu kayak gini sebelumnya?" . "Belum Pak. Ini hanya imajinasi saya aja." . "Mbak, ini sama persis Mbak. Mukanya memang penuh dengan darah karena matinya keseret di aspal." . Jadi ternyata saat gue makeupin hantu seperti ini, saat itu memang ada hantu yang penampakannya sama! 🤤🤤 . Jadi.. secara tampilan, antara hantu dan zombie bisa aja sekilas kelihatan sama. Tapi yang membedakan adalah gesture tubuh dan suaranya. Dan.. I'm telling you guys.. being a zombie is not easy. . Mau liat hantu ini di film kayak apa? Mata Batin mulai tayang serentak di bioskop 30 November 2017 yaaaa... . #behindthescenes #bts #MataBatin #believingisseeing #FilmLayarLebar #filmindonesia #ghost #ghosts . @Regranned from @rocksoraya - Kick ass Mata Batin premiere! #matabatin - #regrann

loading...