#dramasangat
dramasangat

#TiadaArahJodohKita sebuah naskah yg cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Terpanggil utk membacanya bila director post novel dgn caption 'sesiapa yang sudah baca..cer citer cikit' teruja jugak so w/pun bnyk lagi novel yg pending utk dibaca quickly grab this n read. Ternyata tidak menghampakan. Sedihhhh giler 😒😒😒 Harap dpt divisualkan dgn baik! Jgn hampakan kami! Shooting starts on 15/11/17. Moga everything goes smoothly. Afia terima Wakeel kerana Allah w/pun dia tahu kebahagiaan bersama Wakeel hanya sementara. Manakah arah jodoh Afia dan Fayyad? Bagaimana pula dgn Aathif! Yg belum baca.. a must-read! Adaptasi novel karya @ezzamysara Skrip @anakdarapaksyed Pengarah @eoonshuhaini @shukriyahaya @aprenamanrose @hafeezmikail @erwin_dawson @mustaqimbahadon @livoniarickyguing @azarazmi Terbitan #primeworksstudios #dramasangat #slotakasia @tv3malaysia @dramasangat

dramasangat

Anak sakit tenat, mak dengan ayah sibuk gaduh pasal tanggungjawab. Episod terakhir Raisha malam ni 9malam di TV3. #raisha #dramasangat #orangmacamnisusahnakberubah #cahayanurtersekat

dramasangat

Bila kau terlalu ekot kan nafsu untuk memuaskan hati seseorang. Akhirnya πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€•. . Nasib aku tak buat business ahlong πŸ€£πŸ˜…. #bawaakukesyurga . #telemovie . #tv9 . #dramasangat . #tanahberisfilmproduction .

dramasangat

Termenung jauh nampak .. Fikir siapa tu ? Luqman ke? hehehe.. jom petang ni tengok sambungan #lelakiitupemilikhatiku jam 7 malam di TV3! #dramasangat @puteriaishah_

dramasangat

Hi, siapa nak tengok Nina jadi mak buyung jangan lupa saksikan #BiniMuda hari Isnin (20 November) jam 8.30 malam di #SkrinDi9 @tv9malaysia. #dramasangat @dramasangat @ninaiskandar_fc @ninaiskandarfc_brunei @ninaiskandarfans4ever

dramasangat

#repost @dramasangat ・・・ Bawa Aku Ke Syurga I 8.30 malam harini di #SkrinDi9 @tv9malaysia . Lakonan mantap @tiz.zaqyah @hafidz.roshdi !! :) . #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #tv9 #tv3 #SkrinDi9 #BawaAkuKeSyurga #tanahberisfilmproduction

dramasangat

Yeahhhh!!!! Buat semua Yang merindui Aisy @farahnabilahofficial πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Happy Birthday November Baby 🍼🍼 πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»Tag Semua November Baby πŸ‘‹πŸ» . #dramasangat #DSSquad #officialdramasangat #tv3 #tv9 #farahnabilah #aisy #teamaisy #november #novemberbaby #happybirthday #happybirthdaynovember

loading...
dramasangat

Salam uols❀️ Jommm β€œDekatkan Jarak Kita” dengan @aydajebat @syafiqkylez @catrionabrianross @azhan_rani @nadia.brian @lala.wansharmila @aishah_atan @emmaakma @rienadiana_ @rajahakim_ Bermula 21 Nov setiap isnin-rabu 10pm di tv3. #dekatkanjarakkita #samarinda #tv3malaysia #jspictures #dramasangat #sentiasabersyukur #alhamdulillah

dramasangat

Sapa yang Korang teringat bila tengok video nih? Cuba tag nak lagi seram @BAHAYA.TENGOK β € Tag member hanatπŸ‘‡πŸΎ β € βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β € Jom follow @lawak.boring πŸ”₯ @otakpishang πŸ”₯ @wakaka_viral πŸ”₯ β € #lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak #uitm #utm #ukm #um

dramasangat

NAORA Matte lip liquid with collagen and Argan oil! I like this strong red color by oudbeauty code 1 Anggun Red πŸ’‹ . Senang nak apply dan senang nak remove juga, tak rasa kering melekit. 😍 Rm35 sahaja dan free postage!! Berminat boleh dm or whatsapp 0127664484 . . . . . . . . #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #cyberjaya #shahalam #mahsauniversity #moodrepublik #arganoil #lipstick #konvokesyen #mattelipcream #titiancinta #fattzura #sephora #hudabeauty #lofattah #gincu #beautyblogger #instafollow #gegarvaganza #sfmm32 #ask2017 #dramasangat #pialamalaysia #meletop

dramasangat

Mohon semua peminat @theidriskhan dan @thekhanempire pergi Instagram dan facebook πŸ‘‰ @anugerahtelenovela πŸ‘ˆ dan Like Kimen dan share k Semoga Top5 ada rezeki InshaAllah amin πŸ’•. - ✌ Kategori Pelakon Lelaki Popular Idris Khan @anugerahtelenovela @ypbnofficial Β #Ypbn #anugerahtelenovela2017 #anugerahbukunegara #telenovelaawards2017 #jomundi #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #noveladaptasi #penerbit #novelis #Theidriskhan #Idriskhan #thekhanempire #TKE #TKEFamily #dramasangat #PingganTakRetakNasiTakDingin #PingganTakRetakNasiTakDingin2 #AirZamZamUntukMak #TelenovelaPopular #Telenovelaaward #Ypbn #YpbnMy #AnugerahTelenovela #TelenovelaAwards2017 #NovelPopular #malaysia #my πŸ‡²πŸ‡Ύ

dramasangat

NAORA Matte lip liquid with collagen and Argan oil! I like this strong red color by oudbeauty code 1 Anggun Red πŸ’‹ . Senang nak apply dan senang nak remove juga, tak rasa kering melekit. 😍 Rm35 sahaja dan free postage!! Berminat boleh dm or whatsapp 0127664484 . . . . . . . . #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #cyberjaya #shahalam #mahsauniversity #moodrepublik #arganoil #lipstick #konvokesyen #mattelipcream #titiancinta #fattzura #sephora #hudabeauty #lofattah #gincu #beautyblogger #instafollow #gegarvaganza #sfmm32 #ask2017 #dramasangat #pialamalaysia #meletop

dramasangat

Let's go to Tokyo #dramasangat #boringssss #xdopcikgulaaa Hahahhaah

dramasangat

Klang selangor 0199468234 15gram RM80 termasuk postage Untuk cod Ada delivery cas #mencarirezekikeranaAllahswt #denganizinAllahswtbisnesmaju #zafc #bazaarpaknil #zizanmall #hisyamelters #kualalumpur #shahalam #selangor #seafood #art #plating #visitmyig #produk #habbatussauda #habbatussaudasaudarayhanah #titian #titiancinta #zulariffin #dramasangat #tombiruo #foundation #foundationmillo #lovelymillo #millofoundation #klang

dramasangat

PR3638 PRADA (3 IN 1 SET) 🌈 Red πŸ’²RM80.00 πŸ“ͺ Postage Fee 1.6kg: SM FREE, SS RM10 Gred: AAA WITH PRADA LOGO Free Items: πŸ’œ 1 PRADA Sling Bag πŸ’œ 1 PRADA Small Bag Material : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER Length : 38CM Bottom Width : 11CM Height : 24CM Handle Height : 16CM Strap Length : 110CM Opening Closer : ZIP Content A4 : YES #begmalaysia #begtangan #beg #begtanganmalaysia #begjenama #begtanganmurah #begtanganberjenama #handbags #handbaglover #handbag #handbagaaa #beggredaaa #ajl2017 #tombiruomovie #mycoffeeprince #tombiruo #zulariffin #fattahamin #dramasangat #begonline #dia #hantarankawin #gv4 #hantarankahwin #gegarvaganza2017 #gegarvaganza4 #ajl32 #ctdk #aurainsta #terapiinstagram

dramasangat

Jurnal Suraya 9 malam ini di @tv3malaysia ☺️ . Drama terbaru #JurnalSuraya. Lakonan mantap @nad.zainal @johanasari . #dramasangat #DSSquad #officialdramasangat #tv3 #tv9 #jurnalsuraya #nadzainal #johanasari #zehra #zehratv3

dramasangat

#repost @dramasangat (@get_repost) ・・・ Masih lagi bekerja 🌀 . #DSSquad bersama team @creativeskillsolution untuk drama terbaharu #kekasihpaksarela yang dibintangi oleh @remyishak dan @intannajuwa bakal di tayangkan di slot #akasia di #tv3 #dramasangat #officialdramasangat #remyishak #intannajuwa #teamadham #teamhanan Arahan @ayidonara Idea asal @niezanahar . @tv3malaysia @tontonmy @dramasangat . Another great location #akaulacafebelitung Tq #asppibabel @belitong_private #belitongisland #beautifuldestination . #Akasia #creativeskillsolution #dramasangat #DSSquad #officialdramasangat

dramasangat

WOW..ada lagi koleksi tudung baru uolss 😍😍. TUDUNG EXPRESS ALIKA. . Kali nie ada 3 SIZE pula tu..bestnye..yang kecil molek, anggun dan yang comel semua boleh pakai tudung ALIKA ni tau.. . β†ͺALIKA EXPRESS↩ . Design : Tudung Express Material : Cotton Denim (awning) with Korea Mosscrepe . Size : M Ukuran : 17-18inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang Muka :10.5-11inch Size : L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 27-28inch dari belakang Muka :10.5-11inch Size : XL Ukuran : 21-22inch dari bawah dagu 31-32inch dari belakang Muka : 10.5-11inch Cara pakai : Sarung sahaja Harga : Rm49 (Saiz M / L) Rm59 (Saiz XL) Postage : Sem : RM5 Sabah Sarawak : RM7 3pcs keatas KAMI BAGI HARGA SPECIAL TAU!! . PM(personal massage) kami sekarang! . Whatsapp : πŸ“²017-7642535 πŸ“²017-7642535 πŸ“²017-7642535 . Sertakan kod (pada gambar) kepada kami . TQ 😘 . #uitm #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung #tudungtravel #tudungmuslimah #ajimaura #igersmalaysia #dramasangat #cikgucikgi #utem #muslimah #muslimahfashion #terapiinstagram #putrajaya #ibumenyusu #pensyarah #ustazahpilihan #tudungsales #likes #shaklee #wanyhasrita #syukurlah #selangor #wanita #dms360

loading...