#exponegaraku
exponegaraku

Bila keseorang.. Ingat Allah sentiasa bersama kita.. Bila jauh dgn keluarga.. Ingat itu ujian Allah untuk kita dan keluarga... Semoga istiqamah kita hingga akhir nyawa... #exponegaraku

exponegaraku

Try je πŸ˜‚ @zoetropic_app @zoetropic_app @zoetropic_app #exponegaraku #jalan #kualalumpurmalaysia

exponegaraku

#exponegaraku Best!!!Uols Kena P Ok...

exponegaraku

Nanti kalu grak KL kita naik basikal la... Jln kaki penat ah @nabillicious010 @apiz.azizi @ariff.aminn . . cc : mamacomel #obike #perjalananmasihjauh #exponegaraku

exponegaraku

Pelakon @rozitachewan1 dan @nabila.razali ketika melawat Expo Negaraku yang diadakan di Dataran Merdeka bermula 15 November hingga 15 December 2015. #hiburan #mstaronline #exponegaraku

exponegaraku

Since ada masa sekejap terluang bawa la adik @fahmi_alwicr7 pergi #exponegaraku . Alhamdulillah walaupun ramai sangat org tapi kami dapat masuk dengan relax je paling behave si Amrou , ternganga2 tengok show dekat setiap kubah tu. Bagi yang belum pergi silalah pergi bawak anak cucu adik beradik tak rugi pun malah dapat banyak ilmu pasal Malaysia paling best FREE of charge πŸ‘πŸ» #exponegaraku #KNEVT

exponegaraku

Honestly, abang tak tipu, niat abang gi #exponegaraku kat Dataran Merdeka kelmarin adalah sebab kerja. Abang plan, datang kejap, shoot video sejam then chow. Tak kuasa nak tengok pameran kat tengah-tengah panas Dataran Merdeka sinun. TAPI, bila abang dah kat sana, I wish I had more time sebab expo kali ni BEST!!! Haha It’s not your typical expo sebab it is very interactive tau. Kau boleh try simulator bas RapidKL, bawak tren, menari tarian tradisional ala-ala games Just Dance and memacam lagilah. Very digital and interesting, especially untuk those yang ada anak-anak kecik. Panas? Don’t worry, semua dome dalam tu ada aircond so kau akan rasa very selesa. #exponegaraku ni berlangsung from 15 November sampai 15 Disember nanti kat Dataran Merdeka so boleh lah datang melawat nanti ya #villagepeople. Dengar cerita weekend ni siap ada konsert lagik. Have funnnn!

loading...
exponegaraku

had so much fun at #exponegaraku dataran merdeka.. uols kena pi ok.. last day 15 december 2017 ni... #sayangketatsendatpadat @janna_nicker @sephia.my

exponegaraku

Kita kena fikir sejenak dan bersyukur dengan apa yg telah kita nikmati di negara ini .. dan juga pembangunan yg bakal berlaku .. datang ramai2 di EXPO NEGARAKU dan alami sendiri disini .. . . #rozitachewan #cheta #rcw #exponegaraku . πŸ“· @eddy_aidil . πŸ’„ @sheila_mohamad

exponegaraku

Event ni sebulan.Mlm td dh nk tutup br kitorg smpi.Sempat masuk extended session punya slot. #exponegaraku

exponegaraku

Last day at exponegaraku... im gonna miss you Dataran Merdeka😭😭 #exponegaraku

exponegaraku

Pangkat darjat semua tak bawak mati so takyah nak berlagak kene ingat ade yang lagi besar dari kita.. #exponegaraku terima kasih ☺

exponegaraku

#ExpoNegaraku...✌

exponegaraku

Yesterday is the Last Day of Expo Negaraku 2017 @ Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. #exponegaraku #ExpoNegaraku2017 #dataranmerdeka #kualalumpur #malaysia

exponegaraku

Hari ni bajet2 tourist melawat Kuala LumpurπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ dapat la tgk exponegaraku di hari yg penutup.. Thanks for ur time best photographer that made me look skinny..kurus ker???πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @ctieyrahmah Tgu la dato seri yuzerina tu trn KL..mah kata dia nak tido hotelπŸ˜‚πŸ˜‰πŸ˜‰ #selfie #wefie #exponegaraku #bff #exsamerian #SAMERIAN #kualalumpur #tourism #visitkualalumpur2017 #traveller #dataranmerdeka #malaysia #throwback

exponegaraku

Yesterday is the Last Day of Expo Negaraku 2017 @ Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. #exponegaraku #ExpoNegaraku2017 #dataranmerdeka #kualalumpur #malaysia

exponegaraku

Hari ni bawak mak,kakak,adik n anak2 buah ke expo negaraku 2017.walaupun dekat tapi last day juga yang kita tunggu nak pergi.hahahaha mendapat lah ramai sgt yang datang expo.tapi ini lah hasil yang harus di tunjukkan pada generasi akan datang,terima kasih kerajaan barisan nasional dan pimpinan dato seri @najib_razak #exponegaraku #RespectMyPM

exponegaraku

Yesterday is the Last Day of Expo Negaraku 2017 @ Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. #exponegaraku #ExpoNegaraku2017 #dataranmerdeka #kualalumpur #malaysia

exponegaraku

NEGARAKU..tanah air ku.. hujan emas negara org..hujan batu di negara sendiri. wow tak sangka menarik .. #exponegaraku

exponegaraku

Malaysia punya cerita #exponegaraku 2017

exponegaraku

Last day g Expo singgah Dataran merdeka jap.. sambil menikmati keindahan kota badanraya ku.. #exponegaraku

exponegaraku

I love kuala lumpur #exponegaraku

loading...