#exponegaraku
exponegaraku

Dan bila kau hadir bagai satu misteri 🎡ternyata diriku bagai sudah di #jampi @haelhusaini #backstage #haelhusaini #exponegaraku

exponegaraku

ON ❌ ON πŸ”₯ Mareyyy . | leave your DSLRs at home because we are going mobile! KLmobilegraphymeet happening this Saturday where we will explore the MRT stations and around KL with our weapon of choice is our smartphones and our final destination is visiting ExpoNegaraku at Dataran Merdeka. More info will be posted soon so watch this space! (poster by @amsyarnaaif) #klmobilegraphymeet #exponegaraku | #repost #toprankrepost πŸ”₯

exponegaraku

Really dopeπŸ˜†πŸ˜† time flies so fast lahhh, tak puasπŸ˜‚πŸ˜‚... Now, let's wait for 29/11 pula😍😍 #dataranmerdeka #exponegaraku #malaysia #malaysian

exponegaraku

Aktiviti hari sabtu 😍 Bawa orang Perak jalan ke Expo Negaraku 2017 dan kami guna public transport LRT Putra & Grabcar sahaja (psst, Grabcar ada promo code EXPONEGARAKU17 discount RM5 tau πŸ˜‰) #exponegaraku #ExpoNegaraKu2017 #EkspoNegaraKu #EkspoNegaraKu2017 #negaraku #KNEVT

exponegaraku

The launch of #exponegaraku with the Prime Minister & Cabinet Ministers.

exponegaraku

Day one,so siapa free esok jom ramai ramai datang ke dataran merdeka ⚽️ and thank you @bar.em for the sick photo ! #exponegaraku2017 exponegaraku2017 #exponegaraku #dataranmerdeka #keepitstreetkl #hariniakukenapanna

exponegaraku

Thank you! @exponegaraku πŸ™πŸ»πŸ™ŒπŸ»#exponegaraku

loading...
exponegaraku

Selfie with a very talented young lady at #ExpoNegaraku. Nice to meet you @amandaamry ! @Regranned from @amandaamry - To be very honest, I am beyond blessed and honoured to have had this golden opportunity to meet Malaysia's beloved YAB PM, Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak @najib_razak . I even got to take a selfie with him! The quality of this photo isn't that nice but it means a huge lot to me. A night that can't be forgotten. Let's pray for the future of Malaysia and all of us. πŸ’– #exponegaraku #iLOVEPM #ilovemylife - #regrann

exponegaraku

Honestly, abang tak tipu, niat abang gi #exponegaraku kat Dataran Merdeka kelmarin adalah sebab kerja. Abang plan, datang kejap, shoot video sejam then chow. Tak kuasa nak tengok pameran kat tengah-tengah panas Dataran Merdeka sinun. TAPI, bila abang dah kat sana, I wish I had more time sebab expo kali ni BEST!!! Haha It’s not your typical expo sebab it is very interactive tau. Kau boleh try simulator bas RapidKL, bawak tren, menari tarian tradisional ala-ala games Just Dance and memacam lagilah. Very digital and interesting, especially untuk those yang ada anak-anak kecik. Panas? Don’t worry, semua dome dalam tu ada aircond so kau akan rasa very selesa. #exponegaraku ni berlangsung from 15 November sampai 15 Disember nanti kat Dataran Merdeka so boleh lah datang melawat nanti ya #villagepeople. Dengar cerita weekend ni siap ada konsert lagik. Have funnnn!

exponegaraku

Sel-sel otak terus berhubung bila masuk Expo Negaraku nih. Bila lagi nak main colour-colour macam ni. #DausShooter90 #exponegaraku #IniRumahKita #IniCaraKita #NegarakuMalaysia #tn50

exponegaraku

lama betul x jejak keyy ell ni...hahaha #exponegaraku #2017 #dataranmerdeka #expo #1malaysia #weekend

loading...