jbtu

#jauharku #infotrafik | JALAN SESAK di sepanjang Jalan Skudai menuju ke pusat bandar di hadapan Danga Bay sehingga Country Garden. Kelewatan perjalanan berlaku. Pandu cermat & sentiasa bersabar ketika memandu. Foto : @zizanasra #jalanjem #dangabay #countrygarden #jbtu #johorbahru #penjbahru

jbtu

NAK BAJU TIDUR TAPI MALU❓❔❓ . . .Kami menyediakan pelbagai jenis nigthwear yang cantik2...wowwww😱😱 Ape tnggu lagi cepat2 la order sbelum kehabisan stockπŸ˜‰πŸ˜‰ Whatsapp: 013-5014218@018-3258272. . Website: www.jelitaanggun2u.com .#mh128 #nikah2017 #topmurah #kahwin2017 #kltu #vest2017 #ilofayou #lofattah #ajscreamers #jannanicker #minazxcheta #penangtu #jbtu #MYVoteCounts #ge14 #kahwinmalaysia #kahwin #fitramadhan #afccup2017 #bigbang #raya2017 #eksclusive #nightdress #lebaran

jbtu

#titiancinta #redvelvetdrama #kltu #kitaok #jbtu #penangtu #defencediplomacy #negaraku #thorragnarok #kualalumpur #MalaysianGP #ASICSSMA17 #havanathemovie

jbtu

Sukan malam 🏸 #kltu #tn50 #jbtu #kamiluarbiasa #penangtu #awanipagi #kualalumpur #AppleEvent #newzealand #CHRBudgetCheaper

jbtu

Gx tau klw lg difotoπŸ˜‚ . . . . . #jbtu #assanusiah #cocokelGirls

jbtu

For Sale JB area.... #mashyshop #sayajual #jbtu

jbtu

Betul ke iphonejohorbahru ni trusted seller ?aah saya trusted bos .ni la muka yg cod dekat customer nnt Kalau ada muka lain selain dari saya jangan layan eh hehehe. #iphonejohorbahru #sayajualiphone #sayajualiphonemurah #johorbahru #jbtu #johorbahru #johor

loading...
jbtu

Next FREE online marketing class.. Cuti? Cuti x penting uollss?!!! . Caiyokkk...gigih di ambang tahun baruuu...heheh . #coachbob #nadzrifothman #eusahawanmdec #erezeki #onlinebiz #onlinemarketing #youcanduit #sifufbads #fbads #mykpdnkk #jbtu #kelasonlinemarketing #facebooktrainers

jbtu

#repost @pmrjohorbahru - #jauharku | INFO TRAFIK Pengguna Lebuhraya Persiaran Kota Iskandar dari Kota Iskandar menuju ke Bandaraya, sila berhati-hati. Kemalangan melibatkan sebuah kereta Myvi di atas persimpangan bertingkat Taman Bukit Indah. #infotrafik #jbtu #berhatihati #panducermat #jiwaselamat

jbtu

πŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•Š KAD JEMPUTAN πŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•Š Masih lagi menjadi orang gua, guna merpati putih hantar jemputan? πŸ§Ÿβ€β™‚πŸ§Ÿβ€β™€ Simple makmek jemputan tanpa kad pun, orang dah mengata... 😏 Ish ish ish... 😭😭😭 Apa kata korang buat kad jemputan dengan cik kaz?✌ Bajet2 punyelah kad jemputan cik kaz ni dengan design cantik amat! πŸ’ͺπŸ’ͺ Takyah pikir panjang...order je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸšΆβ€β™‚πŸšΆβ€β™€Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ 🚐 pos satu malaysia 🀳Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #risingactortaehyung #kltu #jbtu #mykpdnkk #icymi #thegreatestshowman #hyoyeon #newyearseve #spotify #KisahCintaDuaKodi #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

jbtu

Next FREE online marketing class.. Cuti? Cuti x penting uollss?!!! . Caiyokkk...gigih di ambang tahun baruuu...heheh . #coachbob #nadzrifothman #eusahawanmdec #erezeki #onlinebiz #onlinemarketing #youcanduit #sifufbads #fbads #mykpdnkk #jbtu #kelasonlinemarketing #facebooktrainers

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK SUPREME BLACK πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Harga biasa RM80 tapi admin bagi RM60 je! Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ“Œ Harga pasaran RM80 πŸ“Œ Harga kami RM60 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #mykpdnkk #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK SUPREME BLACK (BOT) πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Harga biasa RM80 tapi admin bagi RM60 je! Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ“Œ Harga pasaran RM80 πŸ“Œ Harga kami RM60 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #mykpdnkk #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK PALACE BLACK πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Harga biasa RM80 tapi admin bagi RM60 je! Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ“Œ Harga pasaran RM80 πŸ“Œ Harga kami RM60 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #mykpdnkk #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ BARANG PANAS! FLYERS! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Nak lebih terbakar lagi? 🀩 Flyers cik kaz ni, order banyak2, harga lagi murah oit! 😭😭 Tak rugi ha nak order. Menangis kalau tak order! πŸ˜† Tak ada design, no problemo! πŸ’ͺ Cik kaz dan askar2 cik kaz boleh settle sambil petik jari πŸ‘ Tinggal korang order je dengan cik kaz πŸ˜ƒ πŸšΆβ€β™‚πŸšΆβ€β™€Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ 🚐 pos satu malaysia 🀳Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #merrychristmas #munbur #ggmu #kltu #icymi #boxingday #cafeuniverse #jbtu #newyearseve #spotify #thegreatestshowman #happyholidays #thegreatestshowman #ipoh #united #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK FENDI πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Sesuai untuk bawak jalan jalan terutama untuk perempuan sebab saiznya kecik comel. Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Water resistance boleh tahan hujan dan basah! . πŸ“Œ Gred 5A πŸ“Œ Harga pasaran RM120 πŸ“Œ Harga kami RM95 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #penangtu #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK FENDI πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Sesuai untuk bawak jalan jalan terutama untuk perempuan sebab saiznya kecik comel. Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Water resistance boleh tahan hujan dan basah! . πŸ“Œ Gred 5A πŸ“Œ Harga pasaran RM120 πŸ“Œ Harga kami RM95 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #penangtu #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK FENDI πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Sesuai untuk bawak jalan jalan terutama untuk perempuan sebab saiznya kecik comel. Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Water resistance boleh tahan hujan dan basah! . πŸ“Œ Gred 5A πŸ“Œ Harga pasaran RM120 πŸ“Œ Harga kami RM95 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #penangtu #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK VANS OTW RED πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Harga biasa RM100 tapi admin bagi RM80 je! Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ“Œ Harga pasaran RM100 πŸ“Œ Harga kami RM80 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #merrychristmaseveryone #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

πŸŽ„ CHRISTMAS EVE πŸŽ„ . πŸ“Œ BACKPACK VANS OTW BLACK πŸ“Œ Sangat sesuai nak buat bawak ke kelas ke atau ke sekolah nak jalan jalan pun boleh! Dan yang paling penting lelaki dan perempuan semua boleh pakai 😍😍 Admin nak bagi harga promo teruk habis ni sempena pembukaan sekolah nanti. Beli awal awal sebab stok sangat terhad πŸ”₯πŸ”₯ Harga biasa RM100 tapi admin bagi RM80 je! Kualiti terbaik jangan risau πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ“Œ Harga pasaran RM100 πŸ“Œ Harga kami RM80 πŸ”₯ πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #merrychristmaseveryone #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

jbtu

PERMINTAAN KHAS . Kelas Online Marketing Biz FREE di Melaka !!! . . Tarikh: 23 @ 24 Disember 2017 (Pilih salah satu tarikh shj) Hari: Sabtu @ Ahad Masa: 9.00 pg - 5.30 ptg Tempat: Hotel KOBEMAS, Melaka Syarat: Berumur 18 tahun ke atas *Makan tghari disediakan percuma. *Warga koperasi diutamakan. . Kami akan ajar cara berniaga online, antara topik: πŸ‘‰Search Engine Optimization πŸ‘‰Copywriting πŸ‘‰Asas kewangan perniagaan πŸ‘‰Fb ads πŸ‘‰Instagram marketing πŸ‘‰Dan lain2 ilmu online marketing . Kelas praktikal, maka sila bawa laptop & internet anda. Kalau laptop xde, smartphone pun boleh. . Tempat terhad, so wasap saya cepat cepattttt...1st come 1st served.. . Call/Wasap NADIA 012-4875808 NADZ 018-3894200 . #kelasfree #onlinemarketing #fbads #sifufbads #ajimaura #eusahawan #eusahawanmdec #niagaonline #ceodesa #holidaymalacca #cikguazizan #kitaok #jbtu #onlinemarketingbiz #onlinebiz #jonghyun

jbtu

πŸ’₯ STOK BARU MASUK πŸ’₯ . πŸ“Œ SUPERSTAR GUCCI πŸ“Œ Harga pasaran RM80 πŸ“Œ Harga kami RM60 πŸ”₯ πŸ“Œ Saiz 36-40 πŸ“Œ Postage rm10sm rm15ss . πŸ”‰πŸ”‰πŸ”‰ WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 WhatsApp 014-2973676 . . #kitaok #kltu #jbtu #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttrendingmurah #copyorimurah #kasutmurahmalaysia #vansmurah #nikemurah #nike #roshemurah #flyknitmurah #adidasmurah #adidas #sandalmurah #sandaladidasmurah #kasutcantik #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #sportshoes #kasutsport #kasutraya #kasutjalan #kasutlelaki #kasutwanitaonline

loading...