jbtu

Nyaman itu memiliki banyak arti Lapang tidak pikir parkir dimana Jimat tidak perlu pikir biaya parkir Rehat tidak perlu pandu sendiri Jimat tidak perlu biaya petrol Mesra driver gabir murah senyuman Jimat tambang e hailing murah Dan masih banyak lagi.. Apa cerita kepuasanmu bersama gabir? Muat turun Gabir sekarang https://rebrand.ly/gabirmalaysia #Letsgabir #Gabirstory #weekend #enjoy #kltu #jbtu #penangtu #worldoceansday

jbtu

For Sale JB area.... #mashyshop #sayajual #jbtu

jbtu

Selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batinnn😙 #2k18 #countingday #teamrayajohor #jbtu

jbtu

Jom Daftar Akaun CDS . Seperti biasa esok sabtu dan ahad office buka seperti biasa untuk mereka yang nak beli buku dan daftar akaun cds okay . Knowledge Empowers You. Follow us on Telegram Channel —> https://t.me/sharesaham

jbtu

Kerja-kerja penurapan Jalan di Lebuhraya Pasir Gudang (FT17) sedang dijalankan (24 Mei - 30 Jun). Ini merupakan sebahagian daripada kerja-kerja naik taraf Lebuhraya Pasir Gudang Fasa 2A. #jbtu

jbtu

#repost @pmrjohorbahru - #jauharku | INFO TRAFIK Pengguna Lebuhraya Persiaran Kota Iskandar dari Kota Iskandar menuju ke Bandaraya, sila berhati-hati. Kemalangan melibatkan sebuah kereta Myvi di atas persimpangan bertingkat Taman Bukit Indah. #infotrafik #jbtu #berhatihati #panducermat #jiwaselamat

jbtu

#repost @sini_laken - #jbtu Mulai 23/11 dari petang sehingga 6 pagi elakkan lalu Lebuhraya Pasir Gudang. (Plentong-PG, PG-Plentong) kerja pembinaan lorong ketiga. Di Permas Jaya juga dijangka mengalami kesesakan kerana kerja membaiki jambatan.

loading...
jbtu

DONATION - this is @phatcathaus rehab centre! legit! let’s raise some cash for cats. 🏡😽😸🌸 . #houseofkucing #duniakucing #bearesponsiblepetowner #catlivesmatter #catruleseverythingaroundme #catrulesthehouse #meow #kucing #donation #donationneeded #adoptdontshop #rescuecat #rescuecatsrock #rescuekittens #kucingku #kucingforadopt #kucingkembirikool #kucingjb #jb #jbtu #johorbahru #meow #katze #chat #lieben

jbtu

Selambe je.. Beruk petik buah 😂🤣😂🤣 "JANGAN FOLLOW @paklong_hamun KALAU HANG MUDAH SENTAP" #orangutan #beruk #lawak #parliament #jbtu

jbtu

Warna mana paling korang suka? Jom dapatkan rabecca dress hanya RM 84 ( NP RM 112) tau To purchase dm or ws Fiena 0137683767 #BellaAmmara #BAturns6 #BAlovers #rabeccadress #rabeccajubah #simpledress #TeamAwesomeBASP #malaysiabaru #teammas #kltu #jbtu #mh17 #janganbencicintaku #pengantin100hari #penangbridge #minazlovers #cattleyalista #radiusitelover #jovianista #arianilovers #fatinsuhana

jbtu

COLLAGEN POWDER SHAKLEE ini adalah antara collagen terbaik sebab ianya diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang ketahanan pressure sehingga ke dalaman 5000m dasar laut. . . Maksudnye bila anda consume COLLAGEN POWDER SHAKLEE ini, dia akan tahan lebih lama dan memberi penyerapan yang terbaik tau! . . COLLAGEN POWDER ini akan merangsang pembentukan collagen pada kulit. Bila usia bertambah, collagen dalam badan semakin berkurangan 😢 . . Ada masalah ni ke? . . ❗️PARUT BERLUBANG? ❗️PARUT DEGIL? ❗️KULIT KUSAM? ❗️LIANG PORI BESAR? . . WAJIB cuba Collagen Powder ni!! . . Antara kebaikan Collagen Powder : . . 💝memelihara ketegangan & keanjalan kulit. . 💝memelihara kelembapan kulit. . 💝mengecutkan jerawat. . 💝menghilangkan jeragat. . 💝menyokong baik pulih tisu kecederaan otot dan tulang. . 💝menguatkan otot dan tulang. . 💝mengatasi masalah rambut & ️membantu pertumbuhan rambut baru. . 💝membantu hati dalam proces detoksifikasi. . 💝memelihara kelenturan sendi. . 💝mengurangkan keradangan inflammation. . 💝mengatasi masalah sukar tidur. . 💝memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf. . . Whatsapp Ika untuk info lanjut dan order 💗 . 0142322023 0142322023 (klik link di bio) #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #SayaJualShaklee #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeKotaDamansara #SayaJualShaklee #ShakleeHargaAhli #ShakleeMurah #AnifahAman #kltu #drm #jbtu #hafizguibo #malaysiabaru #YusufQardawi

jbtu

Alfalfa shaklee adalah tumbuhan herba yang banyak digunakan dalam meningkatkan kesihatan manusia. Ia kaya dengan mineral dan vitamin penting seperti B, C, E, Kalsium, Fosforus, Fiber, untuk kegunaan badan DIsebabkan alfalfa ni kaya dengan manfaat jadinya banyak set vitamin yang boleh dikombinasikan dengan alfalfa. Antaranya : 🌿Set pelangsingan 🌿Set sugar control 🌿Set healty circulatory 🌿Set asma 🌿Set jerawat Semua harga kasih sayang. Boleh PM ika www.whatsapp.com/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #SayaJualShaklee #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeKotaDamansara #SayaJualShaklee #ShakleeHargaAhli #ShakleeMurah #AnifahAman #kltu #drm #jbtu #hafizguibo #malaysiabaru #YusufQardawi

jbtu

Alhamdulillah, sangat seronokkan dengar feed back customer. In shaa Allah, kita nak bantu dengan usaha terbaik! Semua kami akan bantu. Cara makan dan sebagainya. Jangan risau yang nak beli set nak beli banyak Ika memang akan bagi harga kasih sayang. Yang nak beli 1 botol pun ika bagi kasih sayang. No GST TAUUUU. Meh whatsapp segera www.whatsapp.com/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #SayaJualShaklee #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeKotaDamansara #SayaJualShaklee #ShakleeHargaAhli #ShakleeMurah #AnifahAman #kltu #drm #jbtu #hafizguibo #malaysiabaru #YusufQardawi

jbtu

❤ ALFALFA SHAKLEE ❤ 20 Manfaat Alfalfa Kepada Kesihatan 1. Merawat gangguan pencernaan 2. Mengawal kolestrol dalam darah 3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh 4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok 5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah 6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan 7. Mengurangkan simptom menopous 8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan 9. Merawat masalah sembelit 10. Menyahkan toksik dalam tubuh 11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi 12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh 13. Membantu masalah penghadaman 14. Membantu memperbanyakkan susu ibu 15. Mengurangkan masalah pundi kencing 16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati 17. Meningkatkan kesihatan prostat 18. Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita 19. Menghangatkan hubungan suami isteri 20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki . . ❤ Keistimewaan Alfalfa Shaklee ❤ 1. Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang) 2. Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia 3. Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji 4. Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi 5. Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit 6. Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan. 7. Membersihkan hati 8. Membantu melengkapakan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang . . IKA AMANDA 0142322023 www.whatsapp.com/+60142322023 Trusted Shaklee Distributor #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #SayaJualShaklee #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeKotaDamansara #SayaJualShaklee #ShakleeHargaAhli #ShakleeMurah #AnifahAman #kltu #drm #jbtu #hafizguibo #malaysiabaru #YusufQardawi

jbtu

SET HAMIL SHAKLEE 😘 Mana2 ibu tengah mengandung tuh boleh cuba set hamil shaklee ni👶👧 vitamin shaklee ni adalah semulajadi tau. Kalau dah kata semulajadi makanya mudah diserap serta tiada kesan kimia yang berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan baby🤰 in shaa Allah boleh mengatasi masalah kesihatan yang biasa ibu hamil alami🙍‍♀️ Antara suppliment yang boleh diamalkan semasa kehamilan . . Vita lea iron formula Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaanya ibu mengandung kekurangan zat besi yang boleh menyebabkan ibu cepat pitam,lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsenterasi. . . Vitamin c Sebagai antioksidan ,membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. . . B complex Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin b yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubh badan bertenaga ,otak lebih fokus & emosi lebih stabil serta wajah berseri. . . Ostemetrix Baby akan serap 90% kaslium ibu , maka jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan Mengalami risiko osteoporosis,rasa sengal kaki dan tulang belakng,sakit pinggang,kebas kaki/ simpul biawak mudah letih dan lesu serta menampakkan garisan tua. . . Esp Memberikan tenaga berkekalan,tahan selama berjam2.. Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin2 lain... . . Omega guard Dapat membantu perkembangan minda bayi supaya cepat belajar dan lebih aktif Nak tahu lebih lanjut ws je sis ika www.whatsapp.com/+60142322023 (Klik link di bio) #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #SayaJualShaklee #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeKotaDamansara #SayaJualShaklee #ShakleeHargaAhli #ShakleeMurah #AnifahAman #kltu #drm #jbtu #hafizguibo #malaysiabaru #YusufQardawi

jbtu

NAK CANTIK, TAPI BAJET KECIK? Sebelum kita nak beli apa- apa mesti dah siapkan bajet awal-awal kan? Tapi kalau anda nak dapatkan kulit cantik dengan bajet yang berpatutan, Ika sangat syorkan anda untuk ambil dua hot item dalam Shaklee ni iaitu ESP VITAMIN C Dengan hanya amalkan kedua-dua ni, anda dapat kulit cantik yang diidam- idamkan. Dah banyak sangat feedback positif yang ika dapat daripada customer yang amalkan set cantik ni. Berminat nak cuba? Boleh pm ika www.whatsapp.com/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #ShakleeSetBajet #SetBajetCantik #ESPShaklee #VitaminCShaklee #ShakleeHargaMurah #ShakleeHargaAhli #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeBandarUtama #ShakleeKayuAra #SayaJualShaklee #croeng #england #JjanganBenciCintaKu #crotia #jbtu

jbtu

📌 SET CANTIK BAJET!! Bukan bajet2 cantik tau hehe 😝 Ye, ni reality bukan fantasi. Ika pernah try dan Ika sendiri alami perubahan tu. Ramai kawan-kawan tegur tau muke I licin gitu hehe. Muka dah tak belang dah 😉 Taknak ke kene puji dengan insan tersayang hikhik 😘 Kalau nak meh same2 kumpul bajet ambik SET CANTIK BAJET ni. Nak lagi bajet pun ade caranya. Meh pm atau whatsapp Ika, nanti Ika terangkan ye 😍 Your most wanted SID Ika Amanda www.whatsapp.com/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeIkaCantik #ShakleeSetBajet #SetBajetCantik #ESPShaklee #VitaminCShaklee #ShakleeHargaMurah #ShakleeHargaAhli #ShakleePetalingJaya #ShakleeDamansara #ShakleeBandarUtama #ShakleeKayuAra #SayaJualShaklee #croeng #england #JjanganBenciCintaKu #crotia #jbtu

jbtu

HERBAL BLEND SHAKLEE Multifunction cream yang membantu menyelesaikan banyak masalah: . . ➡ ️ruam ➡Gigitan Serangga ➡Ekzema ➡Parut ➡️ kulit gatal-gatal ➡️ tumit pecah . . FUNGSI LAIN: Melembutkan kulit yang kasar Membaiki kulit-kulit pecah Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit Menghilangkan parut termasuk demam campak dan chicken pox Menghilangkan ruam pada bayi Sebagai losyen bagi kegunaan harian Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan . . . . Nak dapatkan HERBAL BLEND SHAKLEE? www.wasap.my/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeByIkaAmanda #WhyShaklee #ShakleeDamansara #ShakleeSelangor #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarUtama #Shakleehargaonlime #ShakleeHargaAhli #ShakleeShahAlam #ShakleeUITM #ShakleeKUIS #ShakleeUSM #frabel #exoplanet #minyakwangizawara #kltu #tunm #drm #penangtu #malaysiabaru #ExoComingSoon #jbtu #tellbfm 1MDB #luaskankuasamujohor

jbtu

ESP UNTUK SEMUA💙 Ada yang dok tanya, "ESP ni orang lelaki pun bole minum ke?" Awat ai tak bole. Kata minuman kesihatan, takan la orang perempuan je nak sihat kot. Of course la semua nak sihat kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan semua bole minum cik. Don't worry be happy 😉 Hat ni Ika nak share Testimoni Ika sendiri. Dulu kalau keluar pakai makeup muka cepat betul berminyak. La ni, lepas consume ESP Shaklee, kalau makeup, weeehhh tak naik minyak tau! Meh try setong! Konpem jatuh cinta lepas tu 😍 Nak cite lebih meh wasap Ika. Boleh click link bawah ni. ▶️ www.wasap.my/+60142322023 #ShakleeMalaysia #ShakleeKL #ShakleeKualaLumpur #ShakleeDamansara #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarUtama #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeAmpang #ShakleeOnline #ShakleeHargaRendah #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeHargaAhli #kltu #jbtu #penangtu #MinyakZawara #tunm #drm #luaskankuasamujohor #harimaumalaya #syedsaddiq #sunway #exoplanet

jbtu

Feedback ESP Dari Customer ❤️ Nk kulit sihat, bersih dan glowing? ESP pilihan terbaik untuk anda! Nutrisi yang mncukupi untuk badan kita! Bukan itu sahaja, ESP membantu memulihkn tisu dalam badan dengan semulajadi. Untuk menempah, whatsapp Ika segera 0142322023 (klik link di bio) #ShakleeMalaysia #ShakleeKL #ShakleeKualaLumpur #ShakleeDamansara #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarUtama #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeAmpang #ShakleeOnline #ShakleeHargaRendah #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeHargaAhli #kltu #jbtu #penangtu #MinyakZawara #tunm #drm #luaskankuasamujohor #harimaumalaya #syedsaddiq #sunway #exoplanet

jbtu

Kebaikan ESP Shaklee Selain disahkan SELAMAT & HALAL ESP dihasilkan daripada soya non-gmo dengan mengandungi 9 jenis asid amino ESP tidak mengandungi kolesterol ESP tidak mengandungi asid urik ESP mengandungi index glisemik yg rendah ESP mudah diserap badan ESP memberi rasa kenyang yg lama ESP tidak mengandungi hormon Jika anda berminat boleh whatsapp Ika! 0142322023 (klik link di bio) #ShakleeMalaysia #ShakleeKL #ShakleeKualaLumpur #ShakleeDamansara #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarUtama #ShakleeTropicana #ShakleeKelanaJaya #ShakleeAmpang #ShakleeOnline #ShakleeHargaRendah #ShakleeByIkaAmanda #ShakleeHargaAhli #kltu #jbtu #penangtu #MinyakZawara #tunm #drm #luaskankuasamujohor #harimaumalaya #syedsaddiq #sunway #exoplanet

loading...