kltu

😍😍😍 MUSIM KENDURI DAH TIBA!!! 😍😍😍 Excitednya tengok member kahwin! Awak yg dah ada pasangan tu ada rancangan nak kahwin tak? πŸ€”πŸ€”πŸ€” Haaa....kalau korang tengah2 survey kad kahwin mana yg cantik, mehlah datang Kaz Printing! Cik Kaz siap sediakan pakej lagi utk korang2 yg nak kahwin ni! πŸ’πŸ’πŸ’ Jom cepat order! Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ pos satu malaysia Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #coopconference17 #BettAsia #monstax1stwin #kltu #italy #worldcup #edsheeran #malaysians #asean #sabah #putrajaya #strangerthings #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

kltu

DAPATKAN DISKAUN 30% SEKARANG! Link In Bio : wasap je . Promosi Tamat 2 hari lagi . Nama saya Arifah, saya adalah founder Orlin Energy Booster. Kepakaran syarikat kami adalah membantu memberi tenaga siang malam kepada wanita berkahwin, dengan menggunakan Orlin Energy Booster untuk mencipta kebahagiaan dalam bersama dan bertenaga sehingga dipuji suami seperti di awal perkahwinan yang penuh dengan suasana romantik . Sejarah orlin Like post ni Bagi banyak2 love Nak tau asal dari mana . Follow fb & instagram kami Jangan lupa ye ladies sekalian Anda boleh follow kami di fb page www.facebook.com/GioiellaProducts G I O I E L L A P R O D U C T S Dan anda juga boleh follow instagram kami @gioiellaproducts G I O I E L L A P R O D U C T S . *CONTENT* Testimoni - tunjuk testimoni Cara penggunaan Kandungan orlin Khasiat khasiat Interview rakan/professional Soalan? Ada sebarang soalan? Scroll semula soalan dari atas Cth soalan: (mengandung, haid, menyusu, umur sesuai minum, wanita belum berkahwin boleh minum, lelaki boleh minum ke, sebagai tambahan tenaga boleh ke, ada kesan sampingan ke, ada berapa ml, berapa harga sebotol, beli 2 botol, ada promosi ke, ada free postage tak, ada free gift tak) . Ucapan terima kasih kepada mereka yg setia mendengar celoteh saya sehingga habis Akak doakan korang semua mencapai kebahagiaan yg diimpikan #OrlinEnergyBooster #TenagaSiangMalam . Jangan lupa ye ladies sekalian Anda boleh follow kami di fb page www.facebook.com/GioiellaProducts G I O I E L L A P R O D U C T S Dan anda juga boleh follow instagram kami @gioiellaproducts G I O I E L L A P R O D U C T S . Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang #alhamdulillah #OrlinEnergyBooster #InnerBeautyStartsHere #SuperLady #gioiellaproducts #TenagaSiangMalam #KamiLuarBiasa #kltu #iamme #seagames

kltu

Code mana yg korang suka?? πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Grab cepat2 tau sebelom habis promosi 😱 Apa keistimewaan Naora matte lip liquid ni? Formulasi dr France, ada ingredient argan oil, vitamin E & collagen (import dr USA) . πŸ’„ Anggun Red - 01 πŸ’„ Melissa Nude - 02 πŸ’„ Zara Berry - 03 πŸ’„ Jelita Pink - 04 πŸ’„ Rosa Rose - 05 πŸ’„ Lotus Nude - 06 πŸ’„ Amanda Orchid - 07 . . Harganya RM35 sahaja!! Promosi FREE POSTAGE!! 😱😍 . . . Dm or whatsapp 0127664484 . . . . #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #cyberjaya #shahalam #mahsauniversity #moodrepublik #arganoil #lipstick #konvokesyen #mattelipcream #titiancinta #fattzura #sephora #hudabeauty #lofattah #gincu #beautyblogger #instafollow #gegarvaganza #sfmm32 #ask2017 #dramasangat #myvi #justiceleague #kltu #jbtu #minazarabfashionweekdubai

kltu

Click link on our bio to read further #kltrafficupdate #twitter #kltu #malaysiandigest http://ow.ly/F1gy30dqEta

kltu

Raja Pecut Asia TenggaraaaaπŸ‘‘ !!! . Emas untuk Malaysia πŸ™Œ . Cer komen sikit orang Melaka hehe. . #bangkitbersama#sukanseakl2017#kltu#kitasamahero#kitajuara

kltu

Keadaan aliran trafik di Lebuhraya Karak menghala Kuala Lumpur bergerak perlahan setakat jam 8 malam tadi. #kltu

kltu

Pokok tumbang, higway plus menghala selatan, dari Pendang ke Gurun. KM 65.8. la lebih kurang. Hujan ribut petir ni. Hati-hati memandu ok #plus #traffic #kltu #highway #lebuhrayautaraselatan

loading...
kltu

Антихайп #pureswg #kltu #familysquad

kltu

#kltu Pihak berkuasa LPT2 melaporkan JALAN AIR PUTIH (Jalan Dalam) selepas Plaza Tol Chukai menghala ke Kemaman / Chukai masih ditutup berikutan banjir yang masih belum surut. Gunakan Exit Kijal utk ke Bdr.Chukai sebagai laluan alternatif. Kredit Astro Radio Traffic

kltu

Pokok tumbang, higway plus menghala selatan, dari Pendang ke Gurun. KM 65.8. la lebih kurang. Hujan ribut petir ni. Hati-hati memandu ok #plus #traffic #kltu #highway #lebuhrayautaraselatan

kltu

Code mana yg korang suka?? πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Grab cepat2 tau sebelom habis promosi 😱 Apa keistimewaan Naora matte lip liquid ni? Formulasi dr France, ada ingredient argan oil, vitamin E & collagen (import dr USA) . πŸ’„ Anggun Red - 01 πŸ’„ Melissa Nude - 02 πŸ’„ Zara Berry - 03 πŸ’„ Jelita Pink - 04 πŸ’„ Rosa Rose - 05 πŸ’„ Lotus Nude - 06 πŸ’„ Amanda Orchid - 07 . . Harganya RM35 sahaja!! Promosi FREE POSTAGE!! 😱😍 . . . Dm or whatsapp 0127664484 . . . . #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #cyberjaya #shahalam #mahsauniversity #moodrepublik #arganoil #lipstick #konvokesyen #mattelipcream #titiancinta #fattzura #sephora #hudabeauty #lofattah #gincu #beautyblogger #instafollow #gegarvaganza #sfmm32 #ask2017 #dramasangat #myvi #justiceleague #kltu #jbtu #minazarabfashionweekdubai

kltu

😍😍😍 MUSIM KENDURI DAH TIBA!!! 😍😍😍 Excitednya tengok member kahwin! Awak yg dah ada pasangan tu ada rancangan nak kahwin tak? πŸ€”πŸ€”πŸ€” Haaa....kalau korang tengah2 survey kad kahwin mana yg cantik, mehlah datang Kaz Printing! Cik Kaz siap sediakan pakej lagi utk korang2 yg nak kahwin ni! πŸ’πŸ’πŸ’ Jom cepat order! Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ pos satu malaysia Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #coopconference17 #BettAsia #monstax1stwin #kltu #italy #worldcup #edsheeran #malaysians #asean #sabah #putrajaya #strangerthings #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

kltu

🐎🐎🐎 Hiyak! Kalendar 2018! 🐎🐎🐎 Hai korang! Stok kalendar 2018 dah sampai ni! Harga promo gais! Jual sampai habis stok! 😍😍😍 Minimum order 100 pcs je gais! Lagi banyak, lagi best harga offer cik kaz boleh bagi Jom2 order! Habiskan stok kalendar 2018 cik kaz 😎😎😎 Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ pos satu malaysia Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #coopconference17 #BettAsia #monstax1stwin #kltu #italy #worldcup #edsheeran #malaysians #asean #sabah #putrajaya #strangerthings #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

kltu

5 BAHASA CINTA ANDA WAJIB TAHU. Malam ni abg nan nak cerita bab CINTA. Budak2 Wechat sila scroll laju2. Ni hal orang tua. 😝 Cara otak manusia Mentafsir kan CINTA berbeza - beza. Ikut kajian, ada 5 Cara otak Manusia mentafsirkan Cinta ❀️: 1. Words of Affirmation : Ada orang, dia suka bila pasangan dia #Puji di Cantik, pandai masak, Wangi, Rajin. Bila di Puji otak dia akan tafsir yang dia sedang di Cintai. 2. Physical Touch: Ada orang dia suka di #Belai, di #Manja di usap-usap macam kucing Parsi. Bila di sentuh otak dia akan Tafsir yang dia sedang di Cintai. 3. Receiving Gift: Ada juga species yang suka bila orang bagi #Hadiah, or #Surprise. Bila dapat cincin Emas or Iphone 7. Otak dia akan tafsir yang di sedang di Cintai. 4. Quality Time: Ada pula yang jenis perlukan #Perhatian dan #Masa. Dengar luahan perasaan dia, duduk spend masa ngan dia. Otak dia akan kata kamu sedang di Cintai 5. Acts of Service: Last sekali, jenis suka bila orang #Tolong dia buat kerja, tolong masak, tolong kemas rumah, sidai kain dll. Bila orang buat macamtu, otak dia akan kata. Waaa, aku sedang di Cintai. Masalah nya sekarang, kita tak tahu macamana cara otak #pasangan kita mentafsirkan Cinta. Bila tak tahu, apa yang berlaku? Kita cuba sampaikan cinta cara otak kita fikir. Bukan cara otak dia fikir. Macam kes saya. Saya ni jenis 1,2 & 3. Jadi, masa mula2 kawen dulu, saya puji2 bini saya, saya belai2, bagi emas. Reaksi dia macam biasa2 jee. πŸ€”πŸ€” Rupanya, bini saya ni jenis 4 & 5. Tak perlu bagi hadiah mahal2, tak perlu puji melambung-lambung. Cukup sekadar duduk dengan dia, spend masa. Dengar apa dia nak kata, layan dia, tolong dia buat kerja dah cukup untuk buat dia GEMBIRA SANGAT2 😍😍 Lepas faham benda ni, Hidup jadi lebih mudah. Duit pun #Jimat πŸ˜†πŸ™Š. Soalan saya, Otak anda tafsir CINTA cara mana? *Tag pasangan korang bagi sama2 faham. πŸ˜‰ #follow Afnan Rosli -Afnan Rosli- Exclusive Calligraphy Artist . Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang #alhamdulillah #OrlinEnergyBooster #InnerBeautyStartsHere #SuperLady #gioiellaproducts #TenagaSiangMalam #KamiLuarBiasa #kltu #redvelvetdrama #seagames

kltu

5 BAHASA CINTA ANDA WAJIB TAHU. Malam ni abg nan nak cerita bab CINTA. Budak2 Wechat sila scroll laju2. Ni hal orang tua. 😝 Cara otak manusia Mentafsir kan CINTA berbeza - beza. Ikut kajian, ada 5 Cara otak Manusia mentafsirkan Cinta ❀️: 1. Words of Affirmation : Ada orang, dia suka bila pasangan dia #Puji di Cantik, pandai masak, Wangi, Rajin. Bila di Puji otak dia akan tafsir yang dia sedang di Cintai. 2. Physical Touch: Ada orang dia suka di #Belai, di #Manja di usap-usap macam kucing Parsi. Bila di sentuh otak dia akan Tafsir yang dia sedang di Cintai. 3. Receiving Gift: Ada juga species yang suka bila orang bagi #Hadiah, or #Surprise. Bila dapat cincin Emas or Iphone 7. Otak dia akan tafsir yang di sedang di Cintai. 4. Quality Time: Ada pula yang jenis perlukan #Perhatian dan #Masa. Dengar luahan perasaan dia, duduk spend masa ngan dia. Otak dia akan kata kamu sedang di Cintai 5. Acts of Service: Last sekali, jenis suka bila orang #Tolong dia buat kerja, tolong masak, tolong kemas rumah, sidai kain dll. Bila orang buat macamtu, otak dia akan kata. Waaa, aku sedang di Cintai. Masalah nya sekarang, kita tak tahu macamana cara otak #pasangan kita mentafsirkan Cinta. Bila tak tahu, apa yang berlaku? Kita cuba sampaikan cinta cara otak kita fikir. Bukan cara otak dia fikir. Macam kes saya. Saya ni jenis 1,2 & 3. Jadi, masa mula2 kawen dulu, saya puji2 bini saya, saya belai2, bagi emas. Reaksi dia macam biasa2 jee. πŸ€”πŸ€” Rupanya, bini saya ni jenis 4 & 5. Tak perlu bagi hadiah mahal2, tak perlu puji melambung-lambung. Cukup sekadar duduk dengan dia, spend masa. Dengar apa dia nak kata, layan dia, tolong dia buat kerja dah cukup untuk buat dia GEMBIRA SANGAT2 😍😍 Lepas faham benda ni, Hidup jadi lebih mudah. Duit pun #Jimat πŸ˜†πŸ™Š. Soalan saya, Otak anda tafsir CINTA cara mana? *Tag pasangan korang bagi sama2 faham. πŸ˜‰ #follow Afnan Rosli -Afnan Rosli- Exclusive Calligraphy Artist . Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang #alhamdulillah #OrlinEnergyBooster #InnerBeautyStartsHere #SuperLady #gioiellaproducts #TenagaSiangMalam #KamiLuarBiasa #kltu #redvelvetdrama #seagames

kltu

Ramai ambil IRIS TOP sebab la ni kita buat promo RM75 utk 84bulan.. Kenapa ramai ambil IRIS TOP? Tips petang! 1. Plan RM75 & RM85 Iris akan tamat 31/1/18 dan setiap bulan hanya ada 15000 unit shj utk satu Malaysia. 2. Yuran Proses Sewabeli RM265 waived sehingga 31/12 shj jadi bulan Jan 18 kita belum tau lg ada atau tak Ok kan πŸ‘ŒπŸ» Kalau ada yang nak IRIS TOP, jangan bimbang wasap je Ema okeh www.wasap.my/60196992508 www.wasap.my/60196992508 www.wasap.my/60196992508 #usahawancuckoo #cuckoomalaysia #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #bazaarpaknil #jozlynnhanania #era #erafm #marykaymalaysia #marykay #moodrepublic #onlineseller #igseller #kualalumpur #selangor #kltu #klmuc #sehatisejiwa #akuanakmalaysia

kltu

πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ BUNTING TRAVEL AGENCY πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆ Hai korang! Nak share sikit hasil printing bunting 2x5 dari Kaz Printing. Bunting 2x5 ni saiz standard yg biasa customer order. Hot item dekat sini tau! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Korang2 yg nak buat bunting, dah tau kan nak order kat sape...hehehe 😎😎😎 Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ pos satu malaysia Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #worldcup #lovebts10m #coopconference17 #kltu #ICPDinAsia #spm2017 #sabah #taylor #edsheeran #tripleh #knicks #jasonjordan #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

kltu

πŸ“–πŸ“–πŸ“– Mengaji Amalan Mulia πŸ“–πŸ“–πŸ“– Sekarang trend buku yaasin sebagai doorgift utk majlis2 seperti kenduri aqiqah, kenduri kahwin dan doa selamat. Jangan tak tahu, Kaz Printing ada gak sediakan buku yaasin utk sesiapa yg nak bg doorgift buat tetamu atau nak buat majlis Doa Selamat 😁😁😁 Selain dijadikan doorgift, korang boleh beli utk wakaf pada masjid2 atau surau2 dan juga rumah2 kebajikan sebagai amalan jariah korang. Jom order 😘 Walk-in: KAZ Printing SDN BHD, Seremban 3 @ pos satu malaysia Whatsapp: 012-2800 223 (www.wasap.my/60122800223/HaiCikKaz) Dalam mimpi pun cik kaz on whatsapp 24jam 😌😘 #worldcup #lovebts10m #coopconference17 #kltu #ICPDinAsia #spm2017 #sabah #taylor #edsheeran #tripleh #knicks #jasonjordan #printingmurahseremban #printingseremban #sayajual #vendor #dropshipneeded #freelance #senawang #codseremban #ampangan #centrio #sikamat #uitm #uthm #iium #usim

loading...