#spm2017
spm2017

A lot of ' terimakasih ' takkan mampu nak cover semua nya sebab tanpa mama ayah, akak tak mampu nak capai apa yg akak dapat . Thank you push akak masuk sini . Really good school with superb teachers and friends . Thankyou lawat akak hujung minggu 😭 haha lagi banyak terimakasih kat atam sebab dia yang selalu bawak outing bagi makan semua . Thank you tak push hard akak study tapi believe yang akak takkan kecewakan mama ayah (?) Akak doa sangat sangat panjangkan umur mama ayah 😢 I can't live without both of you . Love you . #graduationday🎓 #spm2017

spm2017

Tadi artikel.. ni videonya. 😘 Tak jemu tengok #dekcomey nih. @hannahdelisha . #GPRepost @majalahremaja Sedikit kata-kata perangsang dari Hannah Delisha buat korang yang mengambil result SPM siang tadi 😘. . Korang boleh share pengalaman masing-masing di bawah. . #majalahremaja #remaja #spm2017

spm2017

Alhamdulillah ala kulli hal 😊 Tahniah geng 👏... Kita semua dah buktikan yang terbaik 👍 #fraternity1317 #fy8 # brotherhoodaas #sisterhoodkks #spm2017 #sepkitejgnpecoh #alumniikt

spm2017

Ingat, dulu bukan main PAYAH lagi kau struggle, dan sekarang SENANG² je kau nak putus asa?💯 . . . . . #spm2017 #HidupDiteruskan

spm2017

When I'm 12, my UPSR didn't brought proudness to my parents and I promise them I will do very well in my PT3. When I'm 15, my PT3 brought disappointment to my parents, I felt so sorry… Now, finally I can make my parents proud of me🌹 The sound of happiness of my parents is the most satisfying voice in the world 🌹 This is the first thing that make me hold my tears so tight 💕 #spm2017

spm2017

Ditarik nikmat penglihatan namun akal & ilham tetap bergeliga... #spm2017 #kuasaAllah

spm2017

#spm2017 #tahniah Choy Kuan Heng, 56, (kiri) melompat gembira selepas anakknya, Choy Ai Rin (kanan) mendapat keputusan cemerlang 10A pada Majlis Penyerahan Slip Keputusan SPM di SMK Seri Bintang Utara, Kuala Lumpur. 📷 Luqman Hakim Zubir

loading...
spm2017

#spm2017

spm2017

Ingat tau,, jangan putus asa,, setiap yang berlaku ada hikmah,, mungkin rezeki korang bukan kat sini,, mungkin time korang kat IPT.. or mungkin time korang kerja.. yang penting jangan putus asa.. percaya diri.. yakin.. dan bangkitlah dari apa yang terjadi.. tunjukkan kat orang sekeliling korang.. yang korang boleh berjaya.. Allah maha adil..😊🤗💕 . Tag Rakan Anda 🤗 ▶️ follow @pesankakmoji . ▶️Turn on post notification Follow 👇👇👇 ▶️Pesanan terbaik : ▶️Koleksi lawak :@lawakmoji ▶️Video madlipz:@madlipz.dub.my Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji#nakpesan #quotesgram #mohonterasa#igersmalaysia #vscomalaysia#nakfakta#quotes#mudahterhibur #lawakhambar#Malaysia#kitakanmember#dakwahmudah#persatuanstudylastminit#kitakanmember #malaysiatrending #dubsmashmalaysian #muslimah #streetphotography #quote#islam#lawakhambar #hijabgirl#hijab#tudung#tudungbawal#spm#spm2017 #spm2018

spm2017

. . SABTU 17/3/2018 Jam Pintar Edisi 2018 selamat diposkan. . . Lokasi penghantaran➡ Ijok,Batang Berjuntai Selangor. . . Semoga cepat sampai. Terima kasih kerana berurusniaga dengan saya. . . Insya Allah jika ada repeat order, sy akan berikan lagi harga DISKAUN 😉

spm2017

Khas buat ibubapa yang punyai anak lepasan SPM Ada satu program yang sangat bermanfaat untuk mereka dalam usaha membangunkan jatidiri mereka menjadi insan bermaruah, punyai harga diri dan jelas matlamat mereka. ----------------------------------------- SELANGKAH LEBIH DEKAT Masa Karnival Lepasan Sekolah Januari baru ni kami ada janjikan mengenai program seterusnya kan? Ini diaaa.. . One Step Closer! . Kenapa One Step Closer? Sebabnya program ni akan membawa adik-adik menelusuri langkah orang yang berjaya. . Ohyeah. . Apa yang menariknya OSC ni? . Macam-macam ada tau.. Antaranya : . 👉 Ada TEAM BUILDING 👉 Ada MOCK INTERVIEW 👉 Ada sesi MENTOR MENTEE . Dan banyaaaak lagi! . Jom daftar! Penyertaan terbuka kepada 80 orang peserta sahaja untuk seluruh Lembah Klang. . Klik sini untuk daftar ye.. >> https://goo.gl/forms/1Gli5Nw98GxILVJk1 << >> https://goo.gl/forms/1Gli5Nw98GxILVJk1 << >> https://goo.gl/forms/1Gli5Nw98GxILVJk1 << #onestepcloser #AlumniKLS #spm2017

spm2017

Sudah masanye untuk menentukan haluan masing masing, cume baik atau buruk je yang kite pilih 👌#spm2017 #lifestyle

spm2017

Setiap di dalam diri manusia telah tertulisnya perjalanan hidup masing-masing. Mereka berjalan di dalam putaran rodanya yg tersendiri. Kadangkala mereka mendapat kesenangan, kejayaan di awal usia(zman remaja) tetapi mendapat kegagalan, kesusahan di pertengahan usia(Zman belia). Itulah roda. Sentiasa berputar dari atas ke bawah. Namun, tidak semestinya kegagalan itu bermakna tiada harapan utk hidup. Walhal, sebenarnya kegagalan itu sendiri mahu menyedarkan kita bahawa kemampuan kita hanya setakat itu sahaja... Jadi bangkitlah, berusahalah utk berjaya. Sekian, usaha tangga kejayaan. #spm2017 #MotivasiSPM #lukisan #art

spm2017

#repost @guc_aesthetician (@get_repost) ・・・ Manual facial service... #geomatikauniversitycollege #lepasanspm2017 #spm2017💪 #spm2017 #jomsambungbelajar #jomkeipt

spm2017

OMG!! TENGOK TU😱😱 inilah hasil dia bila guna Nanex Guard. Power terox! . . Dm/link di bio utk order 📲 . . #waterresistantspray #nanexguard #waterrepellent #wetshoes #spray #shoespray #ezzathandsome #kasutmurah #supportlocal #swag #hotitem #hot #barangpanas #malaysia #lokal #sneakers #shoes #fleek #hotstuff #clean #hargamurah #students #spm2017

spm2017

Alhmdulillh kami lulus ❤ amoy ko keja cita cita kau ehh 😘 aku keja cita cita aku❤❤ kau cakap kau nak jadi polis kn hehe jgn saman aku sudah😜🙈 #spm2017 #chef #polis

spm2017

Kita kena selalu bersyukur, tak kira apa yang diberi, apa yg dapat, redha dan syukur jela, mungkin sampai disitu je rezeki kita. Mungkin di masa depan, kita dapat sesuatu yang lebih bernilai, lebih baik dari yg kita sangkakan. Aku bersyukur kerana masih diberi peluang hidup sehingga ke hari ini, walau apa pun dugaan yg diberi, itu hanya kerana Allah sayangkan hambaNya. Semoga diberi umur yang panjang dan dimurahkan rezeki. #17/3/2018 #18Tahun #spm2017 #B+PunCemerlangDimataKeluarga #LahirMalam

spm2017

Tahniah diucapkan kepada sahabat kita Saudari Ainaa Nadzira (7A), Saudara Amir Luqman Hakim (6A) dan Saudara Ahmad Zikri (6A) kerana telah mengharumkan nama sekolah dengan keputusan yang cemerlang. Semoga kecemerlangan meraka diteruskan untuk masa hadapan agama, bangsa dan negara yang tercinta. Kepada yang tidak mendapat keputusan yang cemerlang, janganlah berputus asa kerana SPM bukan penentu segala-galanya. Teruskan usaha kelak pasti berjaya. SEDERAP BERTEKAD MENCIPTA KECEMERLANGAN. #spm2017 #spm #sijilpelajaranmalaysia

spm2017

Inilah wajah2 kegirangan lepas ambik result masing2 😆👍🏼 . . #spm2017 #MASAWARRIOR

spm2017

Muka @atirahnajihaa risau 😅#throwback#spm2017#zyva

spm2017

Korang sanggup ke tak tampar kawan baik korang untuk RM 2 juta ? 😁 Komen kat bawah 👇

spm2017

Meraikan big brother Amir Ishraf today. 🎉🎊 Congratulation on your excellent SPM's result. Semoga dipermudahkan urusan utk further study & berjaya dunia akhirat.aminn.♥ #spm2017 #weproudofyou #anakbuahsulong

loading...